1. Taller de Xavier Arenós amb els grups de 1r i 2n de Batxillerat artístic de l'Escola Pia Santa Anna, amb l'acompanyament dels professors Núria Alberch, Nerea Briongos, Josep M. Codina i Cristina Ibáñez-Tarter, durant la itinerància del projecte "Zona intrusa 9. Les coses" a cura d'Andrea Aguado.

  # vimeo.com/162347202 Uploaded 90 Plays 0 Comments
 2. Taller de Marta Xibillé i Rafael Ruiz amb el grup de 4t d'ESO, 1r de CFGS i 2n de Batxillerat de l'Escola Freta, acompanyats per Golly Rectoret i Gemma Sanz, durant la itinerància del projecte "Zona intrusa 9. Les coses" a cura d'Andrea Aguado.

  # vimeo.com/162347203 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 3. Taller d'Isabel Banal amb els grups de 4t d'ESO de l'institut Miquel Biada, amb l'acompanyament d'Isaura Fité, durant la itinerància del projecte "Zona intrusa 9. Les coses" a cura d'Andrea Aguado.

  # vimeo.com/162347204 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 4. Taller d'Ita Puig amb els grups de 2n de Batxillerat artístic de l'Institut Alexandre Satorras, acompanyats per Esteve Moret, durant la itinerància del projecte "Zona intrusa 9. Les coses" a cura d'Andrea Aguado.

  # vimeo.com/162347205 Uploaded 72 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/162347207 Uploaded 105 Plays 0 Comments

Zona intrusa

Mataró Art Contemporani PRO

Zona intrusa és un projecte artístic i educatiu per als centres de secundària de Mataró que cerca apropar l’art contemporani als centres educatius per produir un espai crític de coneixement i experimentació.

En aquest marc entenem l’art com un lloc…


+ More

Zona intrusa és un projecte artístic i educatiu per als centres de secundària de Mataró que cerca apropar l’art contemporani als centres educatius per produir un espai crític de coneixement i experimentació.

En aquest marc entenem l’art com un lloc des d’on generar un diàleg amb els nois i noies, generar un coneixement integral sobre l’individu i el seu entorn, de manera transdisciplinar, que inclogui la participació de docents i alumnes.

El projecte neix el curs 2006-2007 en una iniciativa i producció de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.