Medicore

Wat wij bij Medicore bouwen is een volledig web-based Elektronisch Patiënten Dossier. Zoals je misschien weet is het EPD van cruciaal belang in de zorg van vandaag. En daar zou jij dus aan gaan bijdragen. Als je graag wilt dat je werk maatschappelijke betekenis heeft, dan zit je goed bij ons.
Jouw code in ons EPD? Solliciteer direct!

# vimeo.com/227698975 Uploaded 17 Plays 0 Comments

Medicore

The Health Cloud PRO

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen…


+ More

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de somatische en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks werken meer dan 12.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare zorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van the Healthcloud.

Meer informatie: medicore.nl

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.