Medicore

Ruim 150 opdrachtgevers waren te gast op het 10-jarige verjaardagsfeest van Medicore; de Dag van het EPD vond plaats op vrijdag 3 oktober 2014 in Utrecht. Algemeen directeur Boris Hololtcheff liet tijdens zijn toespraak zien dat Medicore conventies in de zorg doorbreekt. Bovendien maakte hij bekend dat alle gebruikers nog dit jaar overstappen op het nieuwe MC EPD 3.

# vimeo.com/109479226 Uploaded 530 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Medicore

The Health Cloud PRO

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen


+ More

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de somatische en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks werken meer dan 12.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare zorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van the Healthcloud.

Meer informatie: medicore.nl

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels