"Història d'una República"

Imatges històriques, opinions d'historiadors i reflexions ens apropen a la realitat socioeconòmica i política de la Segona República a les Balears i al conjunt d'Espanya. Aquest capítol enceta una sèrie de 37 episodis, on s'expliquen les claus del cop d'Estat del 18 de juliol de 1936, la tragèdia de la guerra i la repressió de la postguerra.

# vimeo.com/65132358 Uploaded

Follow

Memoria i oblit d'una guerra/Memoria y olvido de una Guerra

Cinètica Produccions PRO

"Memòria i oblit d'una guerra" conta la història de la Guerra Civil espanyola a Mallorca.
Aquest programa produït per Cinètica Produccions per a TV Mallorca, es divideix en tres temporadas amb tretze capítols de trenta minuts de durada on hi participen…


+ More

"Memòria i oblit d'una guerra" conta la història de la Guerra Civil espanyola a Mallorca.
Aquest programa produït per Cinètica Produccions per a TV Mallorca, es divideix en tres temporadas amb tretze capítols de trenta minuts de durada on hi participen historiadors i investigadors com Josep Massot i Muntaner, Llorenç Capellà i Miquel Duran, entre altres, i amb col·laboracions de prestigi com la de l'hispanista Paul Preston.
En 2008, la sèrie documental "Memòria i oblit d'una guerra", obtingué el Premi Miquel dels Sants Oliver als Premis 31 de desembre de l'Obra Cultural Balear.

Memòria i oblit d'una guerra", cuenta la historia de la Guerra Civil española en Mallorca.
Esta serie, producido por Cinètica Produccions para Televisió de Mallorca, se divide en tres temporadas con trece capítulos cada una, de 30 minutos de duración, donde participan historiadores e investigadores como Josep Massot i Muntaner, Llorenç Capellà y Miquel Duran, entre otros. Y con colaboraciones de prestigio como la del hispanista Paul Preston.
En 2008, "Memòria i oblit d'una guerra", obtuvo el Premi Miquel dels Sants Oliver en los Premis 31 de desembre de la Obra Cultural Balear.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.