Gaudeamus Muziekweek

Gaudeamus Muziekweek

ConcertoMedia Plus

De Gaudeamus Muziekweek 2013 vindt plaats van 1 t/m 8 september op diverse locaties in Utrecht. Tijdens het festival worden naast de voor de Gaudeamus Prijs genomineerde werken nog vele andere nieuwe composities van jonge componisten gespeeld, waaronder…


+ More

De Gaudeamus Muziekweek 2013 vindt plaats van 1 t/m 8 september op diverse locaties in Utrecht. Tijdens het festival worden naast de voor de Gaudeamus Prijs genomineerde werken nog vele andere nieuwe composities van jonge componisten gespeeld, waaronder veel muziek uit Rusland en de nieuwe stukken die de winnaars van 2011 en 2012 - Yoshiaki Onishi en Konstantin Heuer - in opdracht voor dit festival componeren. Tevens vinden er debatten en ontmoetingen met componisten plaats en zijn er klankinstallaties op bijzondere locaties. In juni wordt het volledige programma bekend gemaakt en gaat de kaartverkoop van start.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.