Шоуто "На Стената"

 1. Това е петият епизод на шоуто "На Стената"! В него ще се извиним на съседни държави за новогодишната заря в България, ще покажем какъв е китайският рокендрол и не на последно място: ще видим, че роботите могат да танцуват! За да разберете и защо блондинка отива на гинеколог със стоматологичен проблем - вижте новия епизод на шоуто! Весело гледане!

  # vimeo.com/497580460 Uploaded 113 Views 0 Comments
 2. Гледайте специалното коледно издание на шоуто "На Стената", защото Дядо Коледа е жив и е най-бързото квантово-механично създание във Вселената! Също така - чуйте и за мъжа, който измина 400 километра, за да се успокои след скандал с жена си! Коледа е и доброто победи злото с четири на нула!

  # vimeo.com/494652608 Uploaded 62 Views 0 Comments
 3. Това е трети епизод на шоуто "На Стената" със Светльо Митев и неговия специален гост Георги Низамов! Той се излъчи в петък, 11-ти декември, от 22.00 часа по телевизинонен канал ТВ1. В него става дума за северно-корейската карантина, черните петъци и много други неща, които могат да предизвикат Вашето любопитство и да Ви създадат добро настроение!

  # vimeo.com/489976916 Uploaded 9 Views 0 Comments
 4. Това е пълната телевизионна версия на епизод 2 на шоуто "На Стената", който се излъчи на 27-ми ноември, петък, от 22.00 часа по телевизия ТВ1! Въпроси в шоуто. Какви трябва да бъдат изпитите на новите депутати за парламента? Защо не бива да се развеждаш с Белия Дом? И как изчезват съседни държави заради махмурлука на прабългарската конница? Гледайте и се забавлявайте!

  # vimeo.com/484087677 Uploaded 200 Views 0 Comments
 5. Добре дошли на премиерата на шоуто "На Стената" със Светльо Митев! Това е епизод 1, който се излъчи точно на петък, 13-ти ноември, по ТВ1 от 22.00 часа! Няма нищо фатално! Да живее международното положение и българската ситуация покрай него. Всичко е нормално. И като казвам "всичко" имам предвид "нищо", а като казвам "нормално", имам предвид нивото на река Дунав в сантиметри. Желаем ви весели моменти с шоуто "На Стената" и Светльо Митев - само по ТВ1! Бъдете здрави!

  # vimeo.com/481669915 Uploaded 57 Views 0 Comments

Шоуто "На Стената"

Светослав Митев Plus

Светослав Митев е автор и водещ на забавното шоу "На Стената", което се излъчва по теливизия ТВ1! Желаем Ви приятни и весели минути с неговото съдържание и настроение!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.