2013 DokuFest School and Documentary Class

Loriku, është një djalë i cili ëndërron që të bëhet regjisor, por i cili nuk ka asnjë ide se çfarë filmi dëshiron të realizojë dhe papritmas sikur i hapen dyert për fillimin e filmit të tij kur njoftohet me vajzën e famshme Tringa. Ai xhiron një grup mafiozësh duke pirë substancë narkotike në WC e shkollës. The High Fame është një film i cili vë në pah vullnetin, karakterin dhe forcën e një adoleshenti për të bërë atë që e ka dëshiruar gjithmonë, pa marrë parasysh se sa është e rrezikshme situata.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lorik is a boy who dreams of becoming a filmmaker, but does not have an idea as to what movie he wants to make. He is suddenly presented with the idea for the movie when he comes across the most popular girl in school named Tringa. He records a group of gangsters smoking pot in the school bathroom. The High Fame is a movie that shows the willingness, character and strength of an adolescent to reach what he wants—regardless of the risks.

# vimeo.com/87670570 Uploaded 135 Views 0 Comments

Follow

2013 DokuFest School and Documentary Class

DokuFest PRO

SCHOOLS AND DOCUMENTARIES “Promoting Democratic Values and Human Rights through Film” a project funded by National Endowment for Democracy NED and implemented by DokuFest.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.