1. Instruktionsfilm som avhandlar hantering av de kostnadsfria fillagrings- och delningstjänsterna i "molnet": Dropbox.

  # vimeo.com/73682137 Uploaded 135 Plays 0 Comments
 2. Introduktion till utbildningsvetenskap och några perspektiv på skola och utbildning inspirerad av bl.a. Berg (2003), "Att förstå skolan: ..." och Zygmunt Baumans tankar om senmoderniteten och utbildningssystemet.

  # vimeo.com/75200919 Uploaded 110 Plays 0 Comments
 3. Har testat iMovie för att skapa en introduktionsfilm om hur man börjar använda iPad:en. Har för ljudet använt ett iPhone-headset.

  # vimeo.com/90637091 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 4. Beskriver hur du skapar ett Apple-ID (utan att ange betalnings- eller kontokortsinformation) och installerar Google+, som används som forum och delningsyta i projektet. Bygger på att du först skaffat en Googlemejl enligt projektstandard. Filmen är skapad i Camtasia och materialet består av en på datorn inspelad iPad-skärm. Speglingsprogrammet kallas X-Mirage.

  # vimeo.com/90736494 Uploaded 40 Plays 0 Comments
 5. Beskriver hur du skapar ett Googlekonto/en Googlemejl enligt projektstandard, som behövs för att kunna skapa och administrera våra Apple-ID. Du kan se filmen i din iPad - eller på datorn bredvid, om du vill pausa och spola samtidigt som du arbetar med din iPad.
  Filmen är skapad i Camtasia och materialet består av en på datorn inspelad iPad-skärm. Speglingsprogrammet kallas X-Mirage.

  # vimeo.com/90736493 Uploaded 25 Plays 0 Comments

nicekb

LTU-KKL Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.