NIOC2013 - Meeting the Future

NIOC: het tweejaarlijkse Nationaal Informatica Onderwijs Congres waar recente ontwikkelingen gepresenteerd, gedeeld en uitgewisseld worden. Dit congres vindt in 2013 plaats in Arnhem op donderdag 4 en vrijdag 5 april en wordt georganiseerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit.
NIOC2013.nl

# vimeo.com/62943863 Uploaded 48 Plays 0 Comments

NIOC2013 - Meeting the Future

Denkbeeldhouwer Plus

MEETING THE FUTURE

ICT speelt een cruciale rol in onze kennismaatschappij. Ontwikkelingen en vernieuwingen in alle sectoren van onderwijs, organisaties, bedrijven en overheid gaan razendsnel en worden sterk gestimuleerd door ICT. Nederland wil bij…


+ More

MEETING THE FUTURE

ICT speelt een cruciale rol in onze kennismaatschappij. Ontwikkelingen en vernieuwingen in alle sectoren van onderwijs, organisaties, bedrijven en overheid gaan razendsnel en worden sterk gestimuleerd door ICT. Nederland wil bij de ICT-top van de wereld horen, dan staat kwaliteit van het ICT-onderwijs op alle niveaus centraal.
NIOC is het platform om recente ontwikkelingen te presenteren, te delen en uit te wisselen. NIOC: het tweejaarlijkse Nationaal Informatica Onderwijs Congres vindt in 2013 plaats in Arnhem op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2011 en wordt georganiseerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. In de voorbereiding op het congres vindt u in dit channel video's over het programma, keynotes, sprekers en andere relevante zaken.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.