1. El vicepresident primer i president de l’àrea de Desenvolupament i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reiterat el compromís, formal i econòmic, de la Diputació vers Vilanova del Camí i el Centre d’Innovació i Serveis Conca d’Òdena en el qual invertirà 375.000 euros. El centre podria obrir portes a primers del 2013.

  # vimeo.com/42767518 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 2. El darrer ple ordinari va dedicar més d’una hora a debatre la moció contra el transfuguisme presentada per Vilanova Alternativa! per condemnar l’actuació de Marta Trullols i instar-la a retornar l’acta de regidora. Després d’intercanviar valoracions ètiques i morals des de diferents punts de vista, i de retreure’s mútuament les decisions que han desembocat en aquesta situació, l’alcalde Joan Vich va tancar el debat fent servir el vot de qualitat per tombar la moció que va comptar amb el mateix nombre de vots favorables, de VA! i IPV-VV, que en contra, PSC i CiU, i les abstencions d’ICV, ERC, PP i PxC.

  # vimeo.com/42756723 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 3. La brigada municipal està treballant aquests dies en diferents carrers del municipi per eliminar barreres arquitectòniques. Concretament, als carrers de Sant Hilari i Jaume I, al final del barri Santa Llúcia.
  Un altre dels projectes és l’adequació del pas de vianants que hi ha sota el pont del carrer Verge de Montserrat.

  # vimeo.com/59676274 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 4. Les obres de l’avinguda Vilanova es podrien allargar fins dijous o divendres de la setmana que ve. Així ho ha avançat aquest matí a Ràdio Nova la companyia Aigua de Rigat que s’ha fet càrrec de les obres després que una fuita en les canonades provoqués la filtració d’aigua. El terreny es va estovar i va fer cedir l’asfalt de la calçada, tot i que sense arribar a afectar l’estructura del pont, segons afirmen fonts de la companyia d’aigües.

  # vimeo.com/59676275 Uploaded 48 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/59893022 Uploaded 29 Plays 0 Comments

Notícies - TV Vilanova Digital

TVVilanova Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.