1. Markeringskegels, markeerkegels Cawila: uitermate geschikt voor training en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze pionnen, markeer kegels met een hoogte van 23 cm worden gebruikt om een parcours uit te zetten.
    Kijk voor meer informatie en bestellingen in onze webshop: medipreventiecentrum.nl/markeerkegels-pionnen-markeringskegels-kegels-trainen-training

    # vimeo.com/115589383 Uploaded

Fitness oefenmaterialen

MediPreventie Plus

Met fitness oefenmateriaal kunt u oefenen met diverse oefenmaterialen ten behoeve van fysiotherapie, oefentherapie, fitness en revalidatie. Het trainen en oefenen met oefenmaterialen draagt bij aan het behoud van beweeglijkheid, fitheid en kracht van…


+ More

Met fitness oefenmateriaal kunt u oefenen met diverse oefenmaterialen ten behoeve van fysiotherapie, oefentherapie, fitness en revalidatie. Het trainen en oefenen met oefenmaterialen draagt bij aan het behoud van beweeglijkheid, fitheid en kracht van de spieren en gewrichten. Een belangrijk voordeel van oefenmateriaal, oefenmaterialen is dat op basis van instructies van de fysiotherapeut eenvoudig veel verschillende oefeningen door de patiënt thuis uitgevoerd kunnen worden.

Voor meer informatie over fitness oefenmaterialen: medipreventiecentrum.nl/oefenmaterialen/oefenmateriaal-oefenmaterialen-oefenen-oefen-materiaal-materialen-fysiotherapie-oefentherapie-fitness-trainen-training-revalidatie-spieren-gewrichten-fysiotherapeut.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.