Odsherreds Efterskole

  1. Odsherreds Efterskole rejser over hele verden. For at åbne verden for os. For at kunne forstå hvad der sker. Hvorfor det sker. Hvad vi kan gøre. Hvordan vi kommer derud. For at finde mod. Selvtillid. Nye drømme. Og nye venner.

    # vimeo.com/40876028 Uploaded 725 Plays 0 Comments
  2. Some of the OE students were visiting one of the best high schools in Singapore: NUS High School of Mathematics and Science. Here are the highlights of their adventures.

    # vimeo.com/119011106 Uploaded 1,062 Plays 0 Comments

Odsherreds Efterskole

Tom Hagedorn PRO

Odsherreds Efterskole i Fårevejle på Sjælland har fokus på høj faglighed, innovation og internationalt udblik. Vi samarbejder med Cambridge University i England. Datong High School i Shanghai og vi har venskabsskoler i Frankrig, Ghana og Bethlehem. I…


+ More

Odsherreds Efterskole i Fårevejle på Sjælland har fokus på høj faglighed, innovation og internationalt udblik. Vi samarbejder med Cambridge University i England. Datong High School i Shanghai og vi har venskabsskoler i Frankrig, Ghana og Bethlehem. I Danmark har vi et tæt samarbejde med Metropols læreruddannelse om at udvikle de mest effektive og innovationsorienterede undervisningsformer og inddrager masser af teknik som Lego Mindstorm og IPads mens vi rejser over hele verden. Vi har også et stort program indenfor sport, musik, dans. Kadettræning, kunst, dykning, sejlads i alle former og meget mere. Læs om det på odsherredsefterskole.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.