Ögats Dag 10 okt 2013 - Ögonfonden

Ögonfonden, i samarbete med olika representanter för läkemedelsindustri och andra aktörer som har anknytning till ögonsjukvård, uppmärksammade Ögats dag den 10 oktober på Norra Latin i Stockholm. Syftet var att belysa behovet av ytterligare forskning samt att lyfta fram faktiska framgångar inom ögonsjukvården med målet att öka resurser till ögonforskning och ögonsjukvård.

I programmet ingick föreläsningar om diabetes och glaukom (grönstarr), paneldiskussion om forsknings- och ögonsjukvårdsvillkor, utdelning av stipendier och forskningsanslag och frågestund. Moderator: Sverker Olofsson.

# vimeo.com/78712267 Uploaded

Follow

Ögats Dag 10 okt 2013 - Ögonfonden

Ögonfonden Plus

Filmer från föreläsningarna på Ögats Dag 10 okt 2013

Ögonfonden, i samarbete med olika representanter för läkemedelsindustri och andra aktörer som har anknytning till ögonsjukvård, uppmärksammade Ögats dag den 10 oktober på Norra Latin i Stockholm.…


+ More

Filmer från föreläsningarna på Ögats Dag 10 okt 2013

Ögonfonden, i samarbete med olika representanter för läkemedelsindustri och andra aktörer som har anknytning till ögonsjukvård, uppmärksammade Ögats dag den 10 oktober på Norra Latin i Stockholm.

Syftet var att belysa behovet av ytterligare forskning samt att lyfta fram faktiska framgångar inom ögonsjukvården med målet att öka resurser till ögonforskning och ögonsjukvård.

 

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.