Ons Koningsoord | Berkel-Enschot

Midden in Berkel-Enschot staat het monumentale Koningsoord. Dit klooster is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor een unieke woonervaring voor zowel senioren als starters is ontstaan.

Naast de realisatie van prachtige appartementen functioneert Ons Koningsoord tevens als hét nieuwe dorpshart. Het klooster beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. U kunt er heerlijk eten en zijn er tal van recreatiemogelijkheden te vinden in en rondom de kloostergebouwen.

Kortom, er is altijd wel iets te beleven, voor zowel jong als oud.

Wonen in het bourgondische Berkel-Enschot, in een prachtige groene en karakteristieke omgeving met alle gemakken van nu. Wie wil daar nu niet wonen?

Starterswoningen

Iedere starterswoning bij Woonlandschap Ons Koningsoord is uniek. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 45m² tot 100m².

De bijzondere starterswoningen bevinden zich in het klooster en bestaan uit prachtige hoge ruimtes, voorzien van authentieke elementen uit het begin van de vorige eeuw, zoals ramen van glas in lood, geometrische ornamenten en karakteristieke tegels. Desondanks bieden de woningen alle moderne gemakken waar een starter naar op zoek is.

In Ons Koningsoord staat samen leven centraal en dat kost geen moeite met de faciliteiten die het klooster biedt.

Woningen voor 55+ ers

De royale 55+ woningen, gesitueerd in het nieuwbouw gedeelte, bieden een oase van rust, licht en ruimte. Daarnaast kijken velen via de ruime balkons uit over de tuinen van het klooster.

U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen.

Een nieuwe locatie, een nieuwe plek, een nieuw samenzijn, een nieuwe start... en dat op een bijzondere historische plek. Historie en moderne gemakken komen samen in de seniorenwoningen van Woonlandschap Ons Koningsoord.

In Ons Koningsoord kunt u samen met uw partner zelfstandig blijven wonen, ook als er iets aan uw situatie verandert. De appartementen zijn namelijk toekomstbestendig ingericht.

Als u in de toekomst zorg nodig blijkt te hebben is dat op afroep beschikbaar. Dit is vanzelfsprekend volledig afgestemd op uw wensen en levensbehoeften van dat moment.

Wanneer u een appartement bij Ons Koningsoord gaat huren, kiest u voor woongenot en comfortabele services. U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen.

Bekijk hier een impressie van Woonlandschap Ons Koningsoord.

Voor alle informatie kijk je op onskoningsoord.nl

Met dank aan videoproductiehuis.nl voor het mogen gebruiken van enkele beelden.

# vimeo.com/279457274 Uploaded

Ons Koningsoord | Berkel-Enschot

SpotCompanion PRO

Middenin het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot ligt het monumentale Koningsoord. Dit klooster is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor er een unieke woonervaring is ontstaan.

Zo is er onder andere een smaakvol restaurant met…


+ More

Middenin het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot ligt het monumentale Koningsoord. Dit klooster is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor er een unieke woonervaring is ontstaan.

Zo is er onder andere een smaakvol restaurant met schitterend terras in waar u welkom bent om te genieten van een gezellige borrel of een heerlijk etentje, komt er op steenworp afstand van het klooster een nieuw winkelcentrum, en is er een modern gezondheidscentrum gesitueerd.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.