INNOVATIEVE OPENINGSACTS - LASERSHOWS DANSSHOWS EN VIDEO

 1. De Beambox is een reusachtige laserharp waarmee we live muziek creëren, mixen en remixen. Met de laserstralen worden ook ingesproken teksten bespeeld. Dit maakt deze act een krachtige communicatie tool in de vorm van innovatief en entertainment op uw evenement.

  # vimeo.com/54856257 Uploaded 806 Plays 0 Comments
 2. Peloton is een openingsact. Een spectaculaire dansshow op maat die synchroon loopt met levensgrote visuals. Deze dance act speciaal gemaakt voor openingen van zakelijke evenementen zoals een beurs, productpresentatie, awarduitreiking of bedrijfsfeest.
  jeandundas.com

  # vimeo.com/51879039 Uploaded 6,581 Plays 0 Comments
 3. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

  # vimeo.com/54839884 Uploaded 695 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/54556829 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 5. Baroxus is een theatrale dance-act met een bite! Ontwikkeld als openingsact voor galafeesten, dinnershows en prijsuitreikingen. Deze act duurt vanaf het arriveren van de 1e gasten (animatief/interactief) tot aan de opening van het evenement (dance-act met klassieke zang op maat). Voor dat je het weet zit je er midden in.

  # vimeo.com/59800470 Uploaded 121 Plays 0 Comments

INNOVATIEVE OPENINGSACTS - LASERSHOWS DANSSHOWS EN VIDEO

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je doordachte openingsacts voor je event of presentatie. Openingsacts met dans, laser en video die de toon zetten.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.