1. De Lasershow act Lasersihouettes is een indrukwekkende dansbattle tussen laseranimatie en mens. Speciaal gemaakt voor een opening van een zakelijk evenement. Indrukwekkend en innovatief. Bedacht door het evenementenbureau Dundas Produkties.

    # vimeo.com/54839884 Uploaded 698 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/54556829 Uploaded 16 Plays 0 Comments
  3. De Beambox is een reusachtige laserharp waarmee we live muziek creëren, mixen en remixen. Met de laserstralen worden ook ingesproken teksten bespeeld. Dit maakt deze act een krachtige communicatie tool in de vorm van innovatief en entertainment op uw evenement.

    # vimeo.com/54856257 Uploaded 811 Plays 0 Comments
  4. Baroxus is een theatrale dance-act met een bite! Ontwikkeld als openingsact voor galafeesten, dinnershows en prijsuitreikingen. Deze act duurt vanaf het arriveren van de 1e gasten (animatief/interactief) tot aan de opening van het evenement (dance-act met klassieke zang op maat). Voor dat je het weet zit je er midden in.

    # vimeo.com/59800470 Uploaded 121 Plays 0 Comments
  5. # vimeo.com/96051486 Uploaded 34 Plays 0 Comments

Openingsact voor een prijsuitreiking / awarduitreiking

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je prijsuitreiking , awarduitreiking of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je prijsuitreiking , awarduitreiking. Unieke…


+ More

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je prijsuitreiking , awarduitreiking of evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je prijsuitreiking , awarduitreiking. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-prijsuitreiking-awarduitreiking

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.