1. Bekende hits worden live gemixed en geremixed met de Beambox laserstralen. Een 10 tot 20 minuten durende medley waarmee het dak eraf gaat. Pure entertainment!
    De BEAMBOX (laserharp) als finale show is helemaal ontwikkeld voor de interactie met het publiek. Terwijl het publiek meezingt worden thema's die eerder op het evenement centraal hebben gestaan op een stoere en sexy manier samengevat en verwerkt in de show. Vooral het moment dat er leden van de directie zich bij de laserjocky voegen om mee te spelen is een hoogtepunt in deze show.

    # vimeo.com/61900116 Uploaded 300 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/96051486 Uploaded 34 Plays 0 Comments

Openingsact voor een beurs

Dundas Business

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je beurs evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je beurspresentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek…


+ More

Zoek je een openingsact of openingsshow voor je beurs evenement? Een show met IMPACT, iets INNOVATIEFS en ook nog COMMUNICATIEF. Hieronder vindt je geweldige openingsacts voor je beurspresentatie. Unieke openingsacts met dans, laser , video en muziek die allemaal de toon zetten.

jeandundas.com/openingsact-beurs

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.