Osman og Jeppe

Osman og Jeppe

IsoNick

De er skolens bedste venner, Osman og Jeppe. Sammen med kammeraten Trucker oplever de vilde eventyr i skolen: De kæmper med skolens bølle Barske Boris, med piger der vil kysse, med sære kæledyr, den skøre skolepsykolog, købmanden som altid snyder Osman…


+ More

De er skolens bedste venner, Osman og Jeppe. Sammen med kammeraten Trucker oplever de vilde eventyr i skolen: De kæmper med skolens bølle Barske Boris, med piger der vil kysse, med sære kæledyr, den skøre skolepsykolog, købmanden som altid snyder Osman og med de monstre og trolde, som Jeppe har det med at se.

Browse This Channel

Shout Box

 • IsoNick

  Så er der igen tilføjet et par nye Osman og Jeppe videoer. På et senere tidspunkt vil der også komme flere brevkassevideoer online plus beskrivelse af dem.

  by IsoNick

 • IsoNick

  De første to episoder fra trafik-kampagnen er nu online. Ligeledes er indslaget fra Zulu Comedy Galla 2011. Følg med, der kommer løbende flere episoder her på kanalen.

  by IsoNick

 • IsoNick

  Vidste du at episoderne hvor drengene er på lejrtur er optaget i Ganløse i Nordsjælland? Læs en artikel i Lokalavisen: http://goo.gl/5Dapm

  by IsoNick

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.