Outdo

# vimeo.com/128130280 Uploaded

Follow

Outdo

Karen van Riel

Dit is het videokanaal van Outdo.

“Outdo” betekent: overtreffen. Volgens het woordenboek: “to go beyond in action or performance” of in het Nederlands: “te boven gaan, uitblinken”. Wij helpen ondernemers in de industrie om precies dat te doen. De…


+ More

Dit is het videokanaal van Outdo.

“Outdo” betekent: overtreffen. Volgens het woordenboek: “to go beyond in action or performance” of in het Nederlands: “te boven gaan, uitblinken”. Wij helpen ondernemers in de industrie om precies dat te doen. De verwachtingen van hun klanten overtreffen, het niveau van hun concurrenten overtreffen, en daardoor uitblinken.

Wij geloven dat mensen tellen. Mensen maken het verschil binnen jouw bedrijf en mensen besluiten of ze jouw dienst of product kopen. Door klantgericht en gastvrij te werk te gaan, stel je mensen voorop in je bedrijfsvoering en zul je meer indruk maken op je klanten. Daardoor zijn je klanten tevredener en verdien je meer.

Wij helpen ondernemers die ervan balen dat ze kansen laten liggen bij hun bestaande klanten. Door de drukte en de waan van de dag lukt het ze niet om het volledige potentieel van hun klantenbestand te benutten. Wij brengen snel in kaart waar de kansen liggen en samen bepalen we de acties om deze kansen daadwerkelijk te benutten.

Outdo bestaat uit Martine Teeselink, Sjoukje ten Berge en Karen van Riel. Wij hebben onze kennis en ervaring uit verschillende branches gecombineerd. Vanuit die mix ontwikkelden we een aanbod, specifiek voor ondernemers in de industrie. We passen succesvolle marketingconcepten uit de consumentenmarkt aan voor toepassing in de industriële markt.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.