PALAFOLLS SOLIDARI

  1. Aquest documental descobreix la història de cooperació i agermanament entre aquests dos municipis que va començar a principis de l'any 2002 . Actualment San Isidro amb Palafolls i la Diputació de Barcelona executen acccions per al desenvolupament que se centren en la gestió de beques per a estudiants, el funcionament diari del menjador infantil, el centre juvenil el Guayabal i la casa materna.
    ... la veritable força de la Casa materna, del Centre infantil i dels joves del Guayabal està en la gent, en els habitants de San Isidro que hi treballen desinteressadament i els Palafollencs que s'hi emmirallen.
    És un projecte directe de poble a poble, de persones a persones. Un treball que no s'acaba, que s'estén en el temps, en el futur d'aquests nens que estudien, d'aquests joves que es formen i el present d'aquestes joves mares que porten a llum, sense perill, els seus fills.
    És aquí on comença el camí!

    # vimeo.com/76005520 Uploaded 443 Plays 0 Comments

PALAFOLLS SOLIDARI

hector agusti capdevila Plus

Palafolls Solidari és una associació sense ànim de lucre i oberta a tothom que hi vulgui col·laborar a preparar i organitzar actes per recaptar fons per a la realització de projectes solidaris a San Isidro, el municipi de Nicaragua agermanat amb la població…


+ More

Palafolls Solidari és una associació sense ànim de lucre i oberta a tothom que hi vulgui col·laborar a preparar i organitzar actes per recaptar fons per a la realització de projectes solidaris a San Isidro, el municipi de Nicaragua agermanat amb la població de Palafolls.

La solidaritat amb el municipi nicaragüenc fa anys que es desenvolupa i s’han dut a terme projectes escolars o socials gràcies a la col·laboració de persones i entitats del municipi.

Actualment els esforços giren entorn a 2 projectes ja iniciats. D’una banda la creació d’un menjador infantil, que pretén treure del carrer aquells joves que estan en risc d’exclusió social i que, amb l’excusa del dinar, reben cursos de formació laboral.

L’altra gran projecte és la casa materna, que permet a les dones que estan a punt de donar a llum poder estar a la casa durant les últimes setmanes de gestació i les primeres setmanes de vida del nadó, per tal d’oferir assistència sanitària i formació sobre salut, higiene, igualtat de gèneres o planificació familiar.

L’entitat busca la implicació dels palafollencs en diferents graus, ja que es pot col·laborar activament o bé, fins i tot, donar suport a accions puntuals.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.