Park15 Logistics | Toonbeeld voor de nieuwe generatie logistieke parken

 1. Park15 Logistics, het nieuwe logistieke bedrijventerrein met uitzonderlijke kwaliteiten en clustering van XXL-gebouwen op een strategische locatie langs de A15.

  Het bedrijvenpark is gelegen in het hart van de regio Arnhem-Nijmegen en is één van de weinige locaties in Midden- en Oost-Nederland waar grootschalige logistieke en distributiecentra ontwikkeld en gebouwd kunnen worden.

  Meer info? park15logistics.com

  # vimeo.com/711609858 Uploaded 36 Views 0 Comments
 2. # vimeo.com/307666153 Uploaded 20 Views 0 Comments
 3. Park15 Logistics

  Groen, duurzaam, ambitieus en nieuw! Dat zijn kernwoorden die Park15 Logistics het beste omschrijven.

  Het bedrijvenpark is onderscheidend doordat doorlopend wordt geïnvesteerd in nieuwe duurzame oplossingen. Hierbij kun je denken aan: innovatieve energiesystemen middels zonnepanelen en de verbinding met een windmolenpark, koude- en warmte opslagvoorzieningen, energiebesparende maatregelen en een zo efficiënt mogelijk exploitatie met betrekking tot energie.

  Daarnaast is er aandacht voor inpassing in het omliggende landschap, de openbare structuur en en de hoogwaardige en evenwichtige basisstructuur. Park15 Logistics doet er alles aan om haar ambities waar te maken. Onze ontwikkelingen zijn tijdloos en behouden hun waarde op lange termijn.

  Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is en denken in elk proces graag met u mee. Park15 Logistics richt zich op zowel ondernemers, retailers, logistieke dienstverleners als verladers.

  Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een bedrijfsgebouw of hoogwaardig distributiecentrum op Park15 Logistics, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Wij kijken naar alle voorwaarden en stellen u optimaal op hoogte. Wel zo handig voor u als ondernemer om meteen te weten wat de mogelijkheden zijn.

  Voor alle informatie: park15logistics.com

  # vimeo.com/303289111 Uploaded 45 Views 0 Comments
 4. The key to a successful business park is of course always the location. So why should you choose Park15? We would like to answer that question as clearly as possible.

  The business park is strategically located due to its central position between the port of Rotterdam and the German Ruhr Valley. This guarantees a good logistical flow of goods.

  In addition to its central location, the business park is very easy to reach from all directions by motorway, waterway and rail, making it a truly multimodal business park.

  # vimeo.com/303250838 Uploaded 60 Views 0 Comments
 5. Afwerking DC Lidl op Park15 Logistics in Overbetuwe - Oosterhout

  # vimeo.com/296416729 Uploaded 447 Views 0 Comments

Park15 Logistics | Toonbeeld voor de nieuwe generatie logistieke parken

SpotCompanion

Welkom bij het Vimeo kanaal van Park15 Logistics, het nieuwe bedrijventerrein met uitzonderlijke kwaliteiten op strategische locatie langs de A15. Ambitieus? Ja, dat zijn we! Wij streven na om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te worden.

Het…


+ More

Welkom bij het Vimeo kanaal van Park15 Logistics, het nieuwe bedrijventerrein met uitzonderlijke kwaliteiten op strategische locatie langs de A15. Ambitieus? Ja, dat zijn we! Wij streven na om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te worden.

Het bedrijvenpark is gelegen in het hart van de regio Arnhem-Nijmegen.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.