In deze nieuwe aflevering van het businessprogramma Venray In Bedrijf schuiven weer enkele gasten aan.
De Starter van het jaar 2013 in de persoon van Monique Litjens Creemers van De Mukkenstal vertelt over haar innovatieve manier van kinderopvang op en rond de boerderij in Leunen. Dan vertelt Rik Kellenaers van Reasons waarom zijn producten goed verkopen en eigenlijk iedere supermarkt zwarte rijst in de schappen moet hebben staan. Als derde gast aan tafel laat Edwin Hout van eClicker de kijker de voor en nadelen van ICTservice zien.
Natuurlijk is er ook weer een elevator-pitch, deze keer, zeer toepasselijk in de aanloop naar het WK, met Danny Caelen die een webwinkel in voetbal en sportartikelen runt. Ook de keukenmeester van hotel Asteria laat weer zijn kookunst zien met "het Hapje van Hans".
De redactie was in handen van Christ van den Munckhof en Ron Koenen en de presentatie als altijd door Rob -Presenteert- van Lieshout.

# vimeo.com/96071217 Uploaded

Peel en Maas TV items

AUDICA VIDEO

Peel en Maas TV is een lokale (commerciele) televisiezender welke iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een TV-journaal uitzend. Het journaal bestaat uit nieuwsitems en beeldverslagen uit de regio. Audica Video maakt vrijwel iedere week enkele…


+ More

Peel en Maas TV is een lokale (commerciele) televisiezender welke iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een TV-journaal uitzend. Het journaal bestaat uit nieuwsitems en beeldverslagen uit de regio. Audica Video maakt vrijwel iedere week enkele reportages en deze zijn verzameld op dit kanaal. (zonder de titels).

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.