Platform AS - Skabt til byggeriet

En præsentationsfilm om Platform.as, der projekterer, udlejer og servicerer kvalitetssikre arbejdsplatforme til byggeriet i Danmark.

Vores platforme bliver brugt til blandt andet:

- MURERARBJEDE

Dine murere bliver meget mere effektive når du bruger en platform i stedet for et stillads, platformen følger murerens rytme. samtidig minimere du risici for arbejdsskader ved at dine murere undgår unødvendige stræk, buk og skæve arbejdsstillinger. Fugearbejde, udkradsning og reparation udføres også meget mere effektivt.

Læs mere på vores website:
platform.as

# vimeo.com/116057595 Uploaded 2,708 Plays 0 Comments

Platform AS - Skabt til byggeriet

Platform.as PRO

Her på vores kanal vil du kunne se alle vores producerede film. Det er en oversigt der tager udgangspunkt i at vise hvem Platform AS er som virksomhed og hvad vi kan tilbyde byggebranchen. Vi producere en del film som vi gerne vil dele med jer, kig herind…


+ More

Her på vores kanal vil du kunne se alle vores producerede film. Det er en oversigt der tager udgangspunkt i at vise hvem Platform AS er som virksomhed og hvad vi kan tilbyde byggebranchen. Vi producere en del film som vi gerne vil dele med jer, kig herind engang imellem og se om der ikke er kommet noget nyt og spændende.

Kort om Platform AS:
Platform er en dynamisk, serviceorienteret virksomhed, der projekterer og udlejer arbejdsplatforme til byggeriet i hele landet.

Vi fokuserer på vores værdisæt:
- Vi er kundeorienterede
- Vi vil være vores kunders foretrukne leverandør, og vi gør hele tiden gør vores bedste for at opfylde deres krav og ønsker
- Vi følger med udviklingen
- Vi vil sikre os, at vi altid har den nyeste viden om arbejdsplatforme, og vi vil gøre vores yderste for at kunne tilbyde det bedste på markedet
- Sikkerhed frem for alt
- Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Alle vores platforme er nye, og udstyret
tjekkes altid, inden det opstilles

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.