@PMGToday

@PMGToday

PMGToday Plus

Media & Marketing 3.0 @PMG PMGToday.com

PMGToday (Positive Media Group) staat voor ‘human marketing’: marketing 3.0, waarin het draait om de mens en maatschappelijke waarden. Het resultaat: de klant voelt zich echt verbonden met je product…


+ More

Media & Marketing 3.0 @PMG PMGToday.com

PMGToday (Positive Media Group) staat voor ‘human marketing’: marketing 3.0, waarin het draait om de mens en maatschappelijke waarden. Het resultaat: de klant voelt zich echt verbonden met je product of dienst, vanwege de toegevoegde waarde. Want hoe goed je product of dienst ook is, met een mooie verpakking alleen red je het niet meer. De maatschappelijke ontwikkelingen in de wereld om ons heen spelen een steeds grotere rol. In de bele-ving van de consument, die zich niet meer om de tuin laat leiden en graag betrokken is. En dus ook in de marketing. Kwaliteit en service bepalen daarin niet langer het onderscheidend vermogen van je bedrijf; wél hoe mensgericht je product of dienst is. Dat gaat om meer dan je boodschap in de juiste vorm gieten. Want oprechte maatschappelijke betrokkenheid is puur en eerlijk en ontstaat vanuit de kern van je bedrijf. Alleen zo creëer je het wij-gevoel en worden je klanten én je medewerkers je ambassadeurs.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.