1. GLENN MARTENS Automn Winter 2012/13

  Film by : Théo Gennitsakis / Pressure
  Music by : Etabli
  Model : Lydia H @ Oui Management

  # vimeo.com/37649360 Uploaded 10.1K Plays 1 Comment
 2. # vimeo.com/36085627 Uploaded 478 Plays 0 Comments
 3. SUBLIME, HET NIEUWE PLATFORM VAN MODEFABRIEK

  Geheel nieuw is Sublime, een innovatieve brandexpositie van Modefabriek. Sublime is een interessante en interactieve happening waar hoogwaardige merken uit verschillende branches gepresenteerd worden.

  Over het idee
  Het concept voor Sublime, ontwikkeld door Modefabriek, is even eenvoudig als briljant. In een afgezonderde ruimte zullen een aantal hoogwaardige en gelijkgestemde merken uit verschillende branches op een bijzondere en artistieke manier gepresenteerd worden, versterkt door het gebruik van bewegings- en lichteffecten en audiovisuele beelden. De bezoeker begeeft zich in een nieuwe wereld en zal in een dynamische en interactieve omgeving stappen, het geheel zal aanvoelen als een boeiende en spannende expositie.

  HUGO BOSS, Mercedes-Benz, Miele, BOSS Bottled fragrances en Persol tekenen voor de aftrap van dit innovatieve concept, waarbij de merken onderling gebruik maken van elkaars sterke imago en kennismaken met elkaars klantenkring. Er is bovendien gedacht aan een aantrekkelijke meet-and-greet-ruimte waar fabrikanten en bezoekers informatie over de producten en/of merken kunnen uitwisselen. Het voornemen is om Sublime jaarlijks te laten plaatsvinden tijdens de wintereditie van Modefabriek.

  Over het waarom
  De kracht van dit idee schuilt in de vinger aan de pols van de samenleving. Kleding is een uiting van je persoonlijkheid: je bent wat je draagt. Maar daar stopt de handtekening niet. Tegenwoordig breng je een identiteit ook tot uiting met de auto die je rijdt, de wasautomaat waar je mee wast en de geur waarmee je jezelf omgeeft. Je bent wat je koopt. Mode is niet eendimensionaal, en gaat niet meer sec over kleding. Het gaat over waar mensen staan in het leven, over wie ze zijn en tot welke groep of community ze graag behoren. En over de producten waarmee ze hun stijl onderstrepen. Daarom wil Modefabriek een breder platform neerzetten.

  # vimeo.com/32450275 Uploaded 1,038 Plays 1 Comment
 4. The pilot edition of Sublime showcased Modefabriek's pioneering spirit, at the cutting edge of cross marketing and brand experience, in a unique collaboration with a number of leading brands from various sectors. In a sequence of multidisciplinary ‘3D advertisements’ designed independently by Modefabriek, visitors experienced the ambitions of these brands in a way that goes far beyond the usual B2C or B2B style of product presentation.

  # vimeo.com/35633453 Uploaded 1,005 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/36076389 Uploaded 1,274 Plays 0 Comments

Press Only

UNFOLD / press only

Press Only, a full service PR agency specialised in the world of fashion & lifestyle.

This channel contains video's from the brands Press Only represents

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.