1. Lauren (v2.0)

  # vimeo.com/167856647 Uploaded
 2. Østerbro Dyreklinik
  mediehuset-kbh.dk

  # vimeo.com/173453501 Uploaded
 3. Profil Markiser er en af Danmarks største leverandør af markiser til både private, virksomheder og offentlige organisationer. Profil Markiser har egen produktion i Lynge. For kunden var det vigtigt at kunne distancere sig fra konkurrenterne med små og alt for lette løsninger - uden sikkerhed og fornødne kapacitet. Profil Markiser markerer sig ved at have alt in-house, stort lager og stort dedikeret mandskab.

  # vimeo.com/113282101 Uploaded
 4. Kunde: Hill+Knowlton Strategies
  Slutkunde: Dansk Energi

  Titel: Grøn omstilling i Danmark

  ”Danmark er i verdensklasse, når det kommer til den grønne omstilling. Danske virksomheder eksporterer grønne løsninger til hele verden, og vores andel af grøn energi er højere end nogensinde - og stiger stadig støt.
  Der er kort sagt ikke rigtig nogen, som kan sige grøn omstilling helt ligesom danskerne…”

  # vimeo.com/128139597 Uploaded
 5. Profilvideoer
  En profilvideo er et effektivt middel til at styrke virksomheds brand og værdier, skaber genkendelighed, anerkendelse og måske sympati. Kunder og potentiale kunder vil få en mere personlig forhold til virksomheden og opnå større viden, som de nemmere vil kunne huske. Det kan føre til større loyalitet end de ellers ville have haft, samt større tilbøjelighed til at gennemføre et køb.

  Denne Video er en profilvideo for Boncat - Et cateringfirma der har til huse i København, og hver dag leverer vi mad til både firmaer og private i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

  # vimeo.com/99829416 Uploaded

Profil

Mediehuset København Premium

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.