Math Salden - Proflavio

Ruud masseert Robert Gesink…en hoe?! Het werd een bijzondere ervaring in huize Gesink dat was een feit.
Zelden was Robert zo open en relaxt en dat gaf een mooi beeld van de persoon achter de renner. Robert bevindt zich momenteel al weer in een post – vuelta periode nadat hij om privé redenen vervroegd huiswaarts keerde. Nadat Robert’s vrouw Daisy, voor de 2de keer was opgenomen werd het hem te gek en koos hij voor zijn gezin. Moedig en lastig voor een topsporter die voor de 3de keer op een top 6 notering afstevende in La Vuelta. Maar toen we hem interviewden in november 2013 zag de wereld er voor de Varssevelder heel anders uit. Niemand vermoedde zo’n sterk rentree nadat hij in mei 2014 een hartoperatie had moeten ondergaan. Robert doet er alles voor en dat bleek meteen in zijn huis dat volledig is ingericht op topprestaties. Een heuse hoogtekamer waar geslapen en getraind wordt in ijle lucht. Ruud raakte al snel in ademnood en kon niet meer waarnemen welke olie hij had gepakt voor de massage en dat leidde bijna tot een drama!!! Omdat we zo veel mooi materiaal hebben geschoten, heb ik besloten om de reportage in 2 delen op te knippen. Binnenkort dus deel 2 maar voor nu kun je alvast genieten van alles wat zich voltrok vóór de massage.

# vimeo.com/108714727 Uploaded 196 Plays 0 Comments

Math Salden - Proflavio

Math Salden Cycling PRO

Proflavio Follow Your Dream is powered by Math Salden en dus kun je op het Math Salden Cycling Vimeo account ook een apart kanaal vinden met alle mooie reportages van Flavio Pasquino.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.