Math Salden - Proflavio

Mee in de ploegleiderswagen van het Pro Continentale ' Team Accent.Jobs - Wanty ' tijdens de 2-na oudste profklassieker, die voorheen Parijs Brussel heette. Hoe gaaf is dat?!
De Brussels Cycling Classic (zo heet Parijs Brussel nu dus) is sinds dit jaar 100% Belgisch en doet Frankrijk geheel niet meer aan. Nog niet eerder monteerde ik zo lang aan een reportage en dat had alles te maken met de massa's aan ruw materiaal die ik deze keer ter beschikking had. Een enerverende dag met veel spanning, heftigheid maar ook hilarische momenten in de race die André Greipel soeverein won. Zo moest Accent.Jobs - Wanty renner, Thomas Degand tijdens de koers kakken. We bleven bij hem met de wagen en terwijl Thomas een bosje in snelde, zat ik in een lege auto naar een verlaten weg te staren. De koers was ver weg maar wij moesten Thomas terug in de karavaan krijgen. Maar zo waren er nog veel meer bijzondere momenten die ik beleefde met ploegleider Sebastien Demarbaix. Absolute held van de dag was voor Jempy Drucker (zie foto links). De Luxemburger (die overigens ook goed Vlaams spreekt) zette zijn stuurbocht tijdens het rijden - naast de wagen - zelf recht met een imbus. Hij bleek niet alleen een zeer sympathieke kerel te zijn maar vooral een artiest op de fiets. Zelf zei hij erover; ' je suis un mecano sur le velo! ' oftewel, ik ben een fietsende mecanieker. Neem echt ff de tijd om naar de reportage te kijken want hij is 18 minuten maar zeker de moeite waard, al zeg ik t zelf :-). Als is het maar om het fenomenale shot vanaf het hoofd van Accent.Jobs - Wanty verzorger Dieter Deprez te zien, die zich liet uitrusten met een GoPro. Point of view verzorger tijdens de bevoorrading, zoals je al kunt zien als je naar de video hieronder kijkt.

# vimeo.com/74927704 Uploaded 465 Plays 0 Comments

Math Salden - Proflavio

Math Salden Cycling PRO

Proflavio Follow Your Dream is powered by Math Salden en dus kun je op het Math Salden Cycling Vimeo account ook een apart kanaal vinden met alle mooie reportages van Flavio Pasquino.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.