Math Salden - Proflavio

Een sprookje! Ik vertrok vanuit Amsterdam naar Wallonië om een reportage te maken over Reinier Honig en dan wint hij!

Ik was uitgerukt met Motoman en 4 camera’s en dan leg je de druk best wel hoog op de schouders van een renner. Als je het dan kunt afmaken kom je van goede huizen. Eén voor 1 fileerde Reinier de concurrentie om met een klein groepje van 5 naar de meet te sprinten. Dat kan hij als geen ander en bewees hij vaker door bijv. de Dorpenomloop van Rucphen te winnen als belofte. Reinier zit zonder ploeg en wil graag weer prof worden. Die drive voor een man van 30 bewonder ik. Hij kiest een lastige weg, leeft in een lastige tijd maar gaat het niet uit de weg. Een prachtig voorbeeld van ‘ Follow Your Dream, ‘ en dus een must voor mij om de te doen. Maar vooral een must om te zien. Deze jongen verdient gewoon een come back en de zege in Amay (B) is slechts stap 1.

# vimeo.com/90632544 Uploaded 89 Plays 0 Comments

Math Salden - Proflavio

Math Salden Cycling PRO

Proflavio Follow Your Dream is powered by Math Salden en dus kun je op het Math Salden Cycling Vimeo account ook een apart kanaal vinden met alle mooie reportages van Flavio Pasquino.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.