Math Salden - Proflavio

Gisteren was ik aanwezig op de persconferentie van de Energiewacht Tour 2014 in Delfzijl. Koersorganisator Thijs Rondhuis en koersdirecteur Danielle Bekkering vroegen me om ruchtbaarheid te geven aan hun ambities voor de 4de editie die een hoop vernieuwingen kent.

Zoals jullie wellicht weten, hou ik mij normaliter niet bezig met sportjournalistiek maar deze keer maakte ik een uitzondering. Waarom? Ik deed er een beetje geheimzinnig over maar, inmiddels heb ik het al bekendgemaakt in de video die je zo gaat zien. Het heeft alles te maken met de tv registratie van de 6 daagse die dit jaar werd gewonnen door Ellen van Dijk. Het parcours is flink onder handen genomen en een minder hapklare brok voor Ellen, die met haar superieure tijdrit grote verschillen kan maken op langere afstanden. De eindzege krijgt nu dus een minder voorspelbare afloop en eigenlijk lijkt de rol van de koersdirecteur hier – in essentie – op die van Thijs Zonneveld in de Dutch Food Valley Classic. Ook daar was het doel om een open einde te creëren en hopelijk blijft de Energiewacht Tour nu ook spannend tot het einde. Ga maar snel kijken wat mijn rol gaat zijn in 2014

# vimeo.com/73484750 Uploaded 197 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Math Salden - Proflavio

Math Salden Cycling PRO

Proflavio Follow Your Dream is powered by Math Salden en dus kun je op het Math Salden Cycling Vimeo account ook een apart kanaal vinden met alle mooie reportages van Flavio Pasquino.

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels