Zowiso.nl

Heb jij je huiswerk al gedaan?!

Jeanet Bathoorn vertelde het ons zelf …tijdens de 1-ste bijeenkomst van 0344samen! ...Wel eens gehoord van social media maar heb je geen idee hoe het allemaal precies werkt en wat je ermee kunt? Ben je nieuwsgierig en wil je ontdekken hoe je er effectief gebruik van maakt om online te netwerken? Dan heb je nu de juiste ingang (0344samen) + video van Betuwsebodem(.nl) bij het juiste boek te pakken (indien wenselijk). Je maakt kennis met online netwerken zoals LinkedIn, Twitter en Facebook, maar ook met andere mogelijkheden om informatie online met elkaar te delen zoals YouTube, SlideShare.net, Flickr, tot aan Spotify, Foursquare en Prezi. In sneltreinvaart ben je up-to-date, weet je welke netwerksite en tools geschikt zijn voor jouw doel en kun je direct online aan de slag. Of je nu je netwerk wilt vergroten of als ondernemer meer klanten of business wilt aantrekken, laat je inspireren en get social!

Vanaf nu doen we het dan ook anders. Wij gaan je niet alleen vertellen wat er allemaal is en welke gebruiksmogelijkheden er allemaal zijn. Nee! Wij gaan je iets laten zien. Wij willen je meenemen op een strategische wijze waarop de inzet van Social Media volledig tot zijn recht komt. Je zult je verbazen over de kracht, de macht en vooral de simpelheid waarmee jij doelstellingen met behulp van Social Media kan bewerkstelligen, met de slogan van Jeanet: Digitaliseer jezelf!

Jeanet Bathoorn beschrijft verder op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen. Get Social is een aanrader voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met social media en de eerste stappen wil gaan zetten op social media vlak. Aldus Jan Vermeiren, oprichter van Networking Coach en auteur van Lets Connect! en Hoe LinkedIn nu ECHT te gebruiken.

Jeanet is een brok dynamiek en authenticiteit op het podium. Heerlijk. Annemarie van Gaal, ondernemer, investeerder, uitgever, auteur, tv-presentatrice

Overige recensie(s) vertelen keer op keer het zelfde: Verhelderend!
...Een vlot geschreven en verhelderend verhaal dat mij enthousiast heeft gemaakt voor (zakelijk) gebruik van social media, met name LinkedIn, Facebook en Twitter plus YouTube, SlideShare en zelfs overige microsites (landingspagina’s) en weblogs (je eigen WordPress/Joomla site om online informatie te delen.
Pluspunten: Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg en Verrassend.

En jij? Ben jij al voldoende op de hoogte om jezelf te digitaliseren?

# vimeo.com/24899936 Uploaded 86 Plays 0 Comments

Zowiso.nl

zowiso

Het gebruik van een videoproductie in uw externe communicatie is dé manier om u op een duidelijke en originele manier te presenteren. Een registratie van het productieproces of belangrijke projecten, interviews met klanten, voorbeelden van uw betrokkenheid…


+ More

Het gebruik van een videoproductie in uw externe communicatie is dé manier om u op een duidelijke en originele manier te presenteren. Een registratie van het productieproces of belangrijke projecten, interviews met klanten, voorbeelden van uw betrokkenheid of een instructiefilm zijn maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

Uw uitstraling
De kracht van een goede bedrijfsfilm komt uit het gevoel dat het achterlaat bij de kijker. Daarom is het belangrijk om in goed overleg een bedrijfsprofiel te maken met de belangrijkste Unique Selling Propositions. Zowiso(.nl) kan deze USP’s omzetten naar beeld en geluid en er een logisch geheel van maken. Uw bedrijfsfilm zal uiteindelijk precies uitstralen wat u wilt!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.