Rådgivning

 1. CfL eksisterer for at løfte ledelseskvaliteten i dansk erhvervsliv.
  CfL er Danmarks største ledelseshus. Et klubhus for ledere, der vil arbejde med udvikling baseret på den bedste praksis. I kernen af CfL er et stærkt ledelsesfagligt miljø, der består af specialister i en lang række ledelsesdiscipliner. Vi er ca. 90 medarbejdere. Rundt om CfL er ca. 900 danske offentlige og private virksomheder, der lærer med og af hinanden via os. Resultatet af dette arbejde integreres løbende i vores værktøjer, rådgivning, netværk og kurser.

  Læs mere om CfL her: cfl.dk

  # vimeo.com/131351060 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 2. CfL har indgået et partnerskab om SIMPLE RULES som metode. En ny bog om SIMPLE RULES er netop udkommet, og bogen opsamler Dr. Don Sulls erfaring på 15 års casebaseret forskning, hvor han, med base på London Business School, Stanford og MIT, har vist, at der kan skabes store, målbare resultater ved at løse komplekse strategiske problemstillinger med enkle guidende regler.

  Læs mere om SIMPLE RULES her: cfl.dk/simple-rules

  # vimeo.com/129068378 Uploaded 128 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/127334359 Uploaded 93 Plays 0 Comments
 4. Læs mere om Strategi Symposium - Summer School på: cfl.dk/kompetenceudvikling/leadership-pipeline/erfarne-ledere/strategi-symposium

  Kom på forkant med de stærkeste værktøjer inden for strategisk ledelse.
  CfLs Strategi symposium henvender sig til direktions- og bestyrelsesmedlemmer, funktionschefer og erhvervsledere, der ønsker at bevare skarpe og opdaterede strategiske kompetencer.

  Via målrettede oplæg og diskussioner bringer vi deltagerne på forkant med de stærkeste værktøjer inden for strategisk ledelse. I løbet af ugen omsætter vi teorier til praktiske værktøjer og metoder, du kan bruge i praksis.

  Du kan deltage individuelt, men vi opfordrer til, at ledergrupper melder sig samlet for dermed at opnå et stærkt fælles afsæt for virksomhedens strategiarbejde. I løbet af ugen møder du andre erfarne ledere, hvorfor der samtidig er rig mulighed for at erfaringsudveksle om det at bedrive strategisk ledelse.

  De 5 strategidage er
  - Strategisk Diagnose
  - Strategisk Gearing
  - Scenariemetoden
  - Purpose
  - Strategisk Innovation

  # vimeo.com/124090557 Uploaded 2 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/123708665 Uploaded 19 Plays 0 Comments

Rådgivning

CfL PRO

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.