Radikal Ungdom

 1. # vimeo.com/47713263 Uploaded 2,670 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/72052889 Uploaded 5,069 Plays 0 Comments
 3. I Radikal Ungdom er vi modstandere af 24 års reglen. Den er en hån mod myndige borgere, og den sætter aldersgrænse på kærligheden mellem en dansk statsborger og en udlænding. 24 års reglen forebygger ikke tvangsægteskaber, men forhindrer unge danskere i at gifte sig med den de elsker.

  # vimeo.com/58270849 Uploaded 974 Plays 0 Comments
 4. I dagene 26.-28. oktober har Radikal Ungdom holdt et landsmøde på Holbæk Private Realskolen, hvor unge radikale samlet til en weekend fyldt med politik, debat og fest. Her kan du se højdepunkterne, mærke stemningen og høre medlemmerne fortæller om landsmødet og giver deres bud på, hvad det vil sige at være radikal.

  # vimeo.com/53223364 Uploaded 822 Plays 0 Comments
 5. Hovedbestyrelsen er Radikal Ungdoms højeste organisatoriske og politiske myndighed mellem landsmøderne. Beslutninger vedtaget i hovedbestyrelsen kan kun ændres på landsmødet, eller på et andet hovedbestyrelsesmøde.

  Hovedbestyrelsen er sammensat af medlemmer, der er valgt rundt om i lokalforeningerne, samt af medlemmer valgt på landsplan. Hver lokalforeningen har mulighed for at vælge en repræsentant til hovedbestyrelsen, hvilket giver alle lokalforeninger, mulighed for at ytre sig og få indflydelse på beslutninger taget i hovedbestyrelsen. Udover repræsentanter fra lokalforeningerne sidder der også en lang række personer som er valgt på landsplan. Dette gælder landsformandskabet, landskassereren, alle ordførerne, samt alle forretningsudvalgsmedlemmer.

  Der afholdes hvert år fem hovedbestyrelsesmøder, som er fordelt udover hele kalenderåret. Møderne afholdes som regel over en weekend på skoler rundt omkring i Danmark. Alle medlemmer af Radikal Ungdom er velkommne i hovedbestyrelsen til at diskutere med og deltage aktivt i møderne, men kun de valgte har stemmeret.

  # vimeo.com/55001011 Uploaded 477 Plays 0 Comments

Radikal Ungdom

RadikalUngdom

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.