1. Un grup de periodistes esportius catalans van decidir unir-se per fer allò que més els agrada, escriure. Però no volien fer el mateix que fan cada dia en els seus respectius mitjans de comunicació, volien unir els seus esforços per escriure un llibre de caràcter solidari, per poder ajudar amb el seu treball a les persones que més ho necessiten, en aquest cas als nens.

  A més dels escriptors, l’obra compta sempre amb un padrí que posa un rostre a la causa. La primera edició es va publicar l’any 2005, apadrinada per Samuel Eto’o, i el projecte arriba aquest any a la seva vuitena edició.

  L’objectiu és recaptar fons amb la venda d’aquest llibre que cada any van destinats a una ONG diferent. Al llarg d’aquests set anys, el llibre solidari de periodisme esportiu ja ha recaptat més de 400.000 euros.

  Col·labora, APADRINA UN RELAT

  Tots podem formar part d’aquesta inciativa i aportar el nostre gra de sorra apadrinant un o més d´un dels 40 Relats d’aquesta nova edició.

  Mitjançant una petita aportació enconòmica, el teu nom sortirà imprès dins el llibre acompanyant el/ s relat/s que apadrinis. Posteriorment, et convidarem a l’acte de presentació del llibre on t’entregarem un exemplar de Relats Solidaris 2012

  relatssolidaris.com

  # vimeo.com/36361750 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 2. El proper 27 de juny, i amb motiu d’intentar recaptar més fons per al projecte del llibre solidari, s’ha organitzat un torneig de golf al Reial Club de Golf del Prat amb la col·laboració de l’Hotel La Mola de Terrassa.
  Les places són limitades
  Si vols participar en el torneig envia’ns el teu nom i cognoms i telèfon a info@relatssolidaris.com (imprescindible està federat)
  Data: 27 de juny
  Lloc: Reial Club del Prat, Camí Plans de Can Bonvilar 08227 Terrassa, 93.728 10 00
  Hora: A les 9 del matí, sortida a tir, dels jugadors (es recomana estar mitja hora abans, almenys, al club)
  Preu: 50 euros (inclòs el dret a joc, amb buggy per als jugadors, posterior dinar a l’Hotel La Mola, i un llibre solidari)
  Data límit per a la Inscripció: (dilluns, 24 14.00 h), amb temps suficient per poder realitzar els grups de cada partida
  Acabat el torneig, els participants s’han de dirigir a l’hotel La Mola, situat a només 500 metres del club de golf, pel dinar final amb sorteig d’alguns regals inclosos.

  # vimeo.com/44529518 Uploaded 123 Plays 0 Comments
 3. David Villa presenta la VIII edició dels Relats Solidaris a la seu del Banc Sabadell.

  Uploaded 3 Plays 0 Comments
 4. David Villa signa samarretes per Relats Solidaris

  Uploaded 9 Plays 0 Comments
 5. Uploaded 42 Plays 0 Comments

Relats Solidaris

Videolab PRO

Un grup de periodistes esportius catalans van decidir unir-se per fer allò que més els agrada, escriure. Però no volien fer el mateix que fan cada dia en els seus respectius mitjans de comunicació, volien unir els seus esforços per escriure un llibre…


+ More

Un grup de periodistes esportius catalans van decidir unir-se per fer allò que més els agrada, escriure. Però no volien fer el mateix que fan cada dia en els seus respectius mitjans de comunicació, volien unir els seus esforços per escriure un llibre de caràcter solidari, per poder ajudar amb el seu treball a les persones que més ho necessiten, en aquest cas als nens. Així va nèixer a finals de l’any 2004 el projecte del llibre de relats solidaris de l’esport.

A més dels escriptors, l’obra compta sempre amb un padrí que posa un rostre a la causa. La primera edició es va publicar l’any 2005, apadrinada per Samuel Eto’o, i el projecte arriba aquest any a la seva vuitena edició. Després del camerunès s’han sumat al projecte Carles Puyol, Iván de la Peña, Frank Rijkaard, Leo Messi, Xavi Hernández, Pep Guardiola i Andrés Iniesta. El padrí de la vuitena edició serà David Villa i l’entitat beneficiària en aquesta ocasió serà l’hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Al llarg d’aquests set anys, el llibre solidari de periodisme esportiu ja ha recaptat gairebé 450.000 euros.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.