Suomen Reumaliitto ry

 1. Finns det kraft i kamratstödet? Kan patienten själv vara en partner i vården? Vill du dela med dig dina erfarenheter av kamratstöd och fungerande metoder? Är du redo att ta emot stöd av andra?
  reumaliitto.fi

  # vimeo.com/78828065 Uploaded 61 Plays 0 Comments
 2. Virtaako voimaa vertaistoiminnasta? Voiko potilas itse olla terveydenhuollon kumppani? Haluatko jakaa vertaistoiminnan kokemuksia ja hyviä toimintatapoja ja uskaltaudutko ottamaan niitä vastaan muilta?
  reumaliitto.fi

  # vimeo.com/68626928 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 3. Arkeen Voimaa -ohjelma on maailmanlaajuisesti levinnyt ryhmämalli, jonka tarkoituksena on tukea henkilöitä, joilla on pitkäaikaissairaus.Ryhmän tavoitteena on auttaa osallistujaa tekemään myönteisiä muutoksia elämässään ja pitämään niitä yllä arjessa.
  Kursseista lisätietoja: sari.valimäki(at)jkl.fi , p.050 565 99 75
  arkeenvoimaa.fi
  Arkeen Voimaa

  # vimeo.com/62332835 Uploaded 261 Plays 0 Comments
 4. Virtaako voimaa vertaistoiminnasta? Voiko potilas itse olla terveydenhuollon kumppani? Haluatko jakaa vertaistoiminnan kokemuksia ja hyviä toimintatapoja ja uskaltaudutko ottamaan niitä vastaan muilta?
  reumaliitto.fi

  # vimeo.com/72285355 Uploaded 29 Plays 0 Comments

Suomen Reumaliitto ry

arkekuva PRO

Teemme työtä reumasairaiden ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla. Haluamme tarjota voimaa ja iloa jäsenyydestä ja tietoa kaikkien suomalaisten terveydeksi.
reumaliitto.fi

Viestintäyhteistyössä:
matara.fi
tresmeder.fi
ARKeKUVA

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.