RIU AVALL

 1. La Riera de Pontons i el Foix s’ajunten aigües avall de Sant Martí Sarroca, on la vinya es fa protagonista absolut del paisatge i el bosc queda reduït a petites taques.

  És en aquest punt on trobem els grans cellers del Penedès, on s’elaboren els grans vins i caves que han donat nom a una de les Denominacions d’Origen més importants del país i més reconegudes arreu del món: Penedès.
  Finques i heretats on l’ofici de moltes generacions es barreja amb l’art i la història, com a la Masia Rovellats.

  # vimeo.com/84703595 Uploaded 148 Plays 0 Comments
 2. Situat sobre una talaia natural i amb una imponent presència sobre les aigües, el seu castell, perfectament restaurat, és una altra de les icones més representatives del patrimoni històric i cultural del Foix.

  Cateller és un privilegiat mirador on descobrim un dels grups musicals i d’animació que posen banda sonora i animen la vida al riu: Pistracs.

  # vimeo.com/84704342 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 3. Des de La Riera de Gaià a Altafulla el riu pateix, pateix molt. Tant, que durant bona part de l’any desapareix de la superfície. Però quan arriba a la seva desembocadura, el Gaià apareix de nou per formar un petit estuari. La singularitat d’aquest indret mereix el nostre esforç per conservar-lo, tasca a la que es dediquen en cos i ànima els amics de La Sínia.

  # vimeo.com/84706294 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 4. Som a Santes Creus, capital del municipi d’Aiguamúrcia. En aquest punt el Gaià ens convida a aturar el nostre camí per gaudir d’una de les joies de l'art cistercenc del segle XII a Catalunya: el Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus.

  # vimeo.com/84704808 Uploaded 19 Plays 0 Comments
 5. Som al Moianès, des d’on les aigües del Congost baixen fins a la gran plana de Vic per iniciar el seu viatge riu avall travessant Centelles, on el Congost s’endinsa en un paisatge escarpat que dona sentit al seu nom.

  Quan arriba a Aiguafreda, sota la imponent presència dels Cingles de Bertí, el Congost rep les aigües de la Riera de Martinet. Municipi de fonts i camins de bosc, Aiguafreda és una de les millors destinacions per practicar l’excursionisme de muntanya... i per escoltar bona música, tal i com ens demostra un grup ben arrelat al riu: Els Catarres.

  # vimeo.com/84790950 Uploaded 33 Plays 0 Comments

RIU AVALL

aureacolor televisión Plus

Realización de 23 reportajes para la segunda temporada del programa Riu Avall, dirigido y presentado por José Luis Gallego para Televisió de Catalunya.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.