Dette er en film som ønsker å vise "det gode liv i Herøy", der du bor godt, finner jobb til begge, har gode tilbud til dine barn og selv har en aktiv og meningsfylt fritid med din familie. Enjoy!

Produksjon, foto og redigering: Tor-Arne Sandnes
Regi og redigering: Håvard Leermo Nystad

Produsert av SE NOR 2011

# vimeo.com/36415330 Uploaded

SE NOR - Telling stories

SE NOR Business

Se Nor produserer levende bilder for TV og bedriftsmarkedet. Selskapet har to fast ansatte og har sin base på Nesna og i Mo i Rana på Helgeland.

Håvard Leermo Nystad har medieutdanning fra Australia og Tor-Arne Sandnes er utdannet TV-produsent fra…


+ More

Se Nor produserer levende bilder for TV og bedriftsmarkedet. Selskapet har to fast ansatte og har sin base på Nesna og i Mo i Rana på Helgeland.

Håvard Leermo Nystad har medieutdanning fra Australia og Tor-Arne Sandnes er utdannet TV-produsent fra Volda. Til sammen har vi over 25 års erfaring fra produksjoner for næringslivet, i tillegg til reportasjer og program for norske og utenlandske TV-kanaler.

Vår tilgang på tekniske fasiliteter som kamera-, lyd- og redigeringsutstyr er de beste i regionen og tilfredstiller de fleste typer produksjoner.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.