1. Mød Kasper, der er uddannet cand.scient.adm. og arbejder som generalist i Skatteministeriet. Sammen med andre kandidater i statskundskab varetager han eksempelvis forretningsudvikling af ministeriets styrelser. Herunder SKAT. Hør Kasper fortælle om hans opgaver i ministeriet.

  Læs mere på skm.dk/job

  # vimeo.com/130753240 Uploaded 1,024 Plays 0 Comments
 2. Peter blev uddannet jurist for 15 år siden. Det meste af karrieren har han arbejdet i Skatteministeriet. Hør ham fortælle om sit arbejde og hvordan nyansatte jurister hurtigt får ansvar i ministeriets lovgivningsarbejde.

  Læs mere på skm.dk/job

  # vimeo.com/123081097 Uploaded 763 Plays 0 Comments
 3. Anna startede for fem år siden som student i kontoret Økonomi og Politik og blev efter sit studie fastansat. Hun er for nylig skiftet til kontoret Selskab, Aktionær og Erhverv og dermed til et helt andet hjørne af ministeriets område. For Anna er det særligt de dygtige kolleger og det spændende fagområde, der gør jobbet som økonom i Skatteministeriet spændende. Hør hende fortælle mere i videoen.

  Læs mere på skm.dk/job

  # vimeo.com/120802554 Uploaded 1,023 Plays 0 Comments

Karriere i Skatteministeriet

Skatteministeriet Plus

Følg kanalen og se de rekrutteringsfilm, vi løbende vil lægge ud med ansatte i ministeriet.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.