1. Scheepvaart op de Waal bij Zaltbommel.

  # vimeo.com/92975983 Uploaded
 2. Terwijl wij binnen bij de kachel deze mooie video kunnen bekijken, werken vrijwilligers zeven dagen in de week in het park in de kou om de dieren te voeren en de verblijfplaatsen te onderhouden. Dank aan alle vrijwilligers en donateurs!

  # vimeo.com/118987706 Uploaded
 3. De treinreis die ik 4 keer per week maak, van Zaltbommel naar Geldermalsen en weer terug.

  # vimeo.com/119890083 Uploaded
 4. De SINGELCROSS is een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km die uitgezet is over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. Bij de voorinschrijving meldt men zich aan voor de afstand waaraan men deelneemt; 3,2 – 6,4 of 9,6km.

  In het parcours zitten 2 oversteekplaatsen die door medewerkers verkeer vrij worden gehouden zodat men veilig de route kan vervolgen.

  De KIDS’CROSS zal voorafgaand aan de Singelcross georganiseerd worden. De Kids’cross loopt over een afstand van 700 meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het onverharde parcours, voorzien van kleine hoogteverschillen, kan 1 of 2 keer gelopen worden. Bij de voorinschrijving meld je je aan voor de afstand waaraan jij deel gaat nemen; 700 of 1400 meter. In het parcours van de Kids’Cross zitten geen oversteekplaatsen.

  Voor meer informatie en inschrijvingen:
  http://www.singelcross.nl

  # vimeo.com/150111541 Uploaded
 5. "Er is vandaag maar 1 winnaar en dat zijn jullie allemaal!"

  # vimeo.com/222968897 Uploaded

SlotView

ronslot

SlotView Filmproducties maakt o.a. bedrijfsfims, productpresentaties, webvideo's, digitale levensverhalen en woonbezichtigingsfilms, in Zaltbommel en Rivierenland. http://www.SlotView.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.