Ondernemers aan het woord over Smart Industry

 1. Peter Stoverink laat zien hoe binnen zijn bedrijf Stooff Interior Projects unieke inrichtingen snel en efficient gemaakt worden. Na het invoeren van de tekening "weten" de productiemachines hoe het gemaakt moet worden.

  # vimeo.com/129347637 Uploaded 1,817 Plays 0 Comments
 2. Stef Beumer laat zien op welke wijze rolstoelen op maat worden gemaakt, perfect passend maakt hij op industriële wijze enkelstuks passend bij de maten van de klant. Zijn missie: zijn klanten vleugels geven met een lichtlopende perfect passende rolstoel.

  # vimeo.com/127833931 Uploaded 176 Plays 0 Comments
 3. "Smartindustry is van verkoop tot aflevering visualiseren en verbinden" Volgens Norbert ten Brinke van KUPAN. KUPAN maakt op een industriële wijze enkelstuks inrichtingen voor sanitaire ruimtes.

  Inhoudsopgave met tijdsaanduiding:
  02.40 alle visuele en geometrische info opgeslagen in computer
  03.09 batterij gevoede sloten met ip adres
  04.30 de productiehal in
  08.28 het eindresultaat

  Deze video duurt lang, een shot van 10 min waarin niet geknipt is of 'vervuild" met plakshots. Je bent aanwezig bij het gesprek en kijkt door de 'ogen van de cameraman" Het is een vorm van "slow" video en alleen bedoeld voor de mensen die er echt voor gaan zitten en zich erdoor laten inspireren.... Veel inspiratie toegewenst!

  # vimeo.com/124657060 Uploaded 797 Plays 0 Comments
 4. "Smartindustry is als het leksteken van het vlot waarop je zit en verwachten dat je samen met je netwerk er toch komt........'

  Inhoudsopgave:
  00.50 bewust terugroepen van beta versie 3d printers, testen/ontwikkelen samen met je klanten
  02.30 uitleg bedrijf cad2m
  03.50 IF-ADAMAS een platform om ongebreideld te kunnen ontwikkelen
  04.40 Pinters verbinden met internet en gezamenlijk laten leren
  06.05 Uitleg over de printer
  09.10 Samen ontwikkelen: niet slimmer zijn dan de ander
  10.35 Leksteken van je eigen vlot en erop rekenen dat je netwerk je redt.
  11.10 Uitleg IF ADAMAS. binnenstappen en goed idee uitontwikkelen... open innovatie
  12.52 Opzet productienetwerk in Achterhoek.....

  Deze video duurt lang, een shot van 15 min waarin niet geknipt is of 'vervuild" met plakshots. Je bent aanwezig bij het gesprek en kijkt door de 'ogen van de cameraman" Het is een vorm van "slow" video en alleen bedoeld voor de mensen die er echt voor gaan zitten en zich erdoor laten inspireren.... Veel inspiratie toegewenst!

  # vimeo.com/123880142 Uploaded 415 Plays 0 Comments
 5. Hoe kan het echt anders... Meer op een industriële manier bouwen (bijvoorbeeld net als een auto gebouwd wordt) biedt een ontzettende kans op meer duurzame, betere woningen tegen een lagere prijs.

  # vimeo.com/124574464 Uploaded 66 Plays 0 Comments

Ondernemers aan het woord over Smart Industry

verbindeninbeeld.nl PRO

Smart Industry wat is dat nu precies. Op dit kanaal zijn de ondernemers aan het woord en krijgen daar ook de tijd voor. Meestal zijn het video's opgenomen als one shot zonder veel of helemaal zonder knip of plakwerk. Het is eigenlijk live video maar dan…


+ More

Smart Industry wat is dat nu precies. Op dit kanaal zijn de ondernemers aan het woord en krijgen daar ook de tijd voor. Meestal zijn het video's opgenomen als one shot zonder veel of helemaal zonder knip of plakwerk. Het is eigenlijk live video maar dan op je eigen moment.
Op bezoek bij de ondernemer.....

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.