Sociaal Fonds Taxi

# vimeo.com/38849338 Uploaded

Sociaal Fonds Taxi

Real Concepts Plus

Sociaal Fonds Taxi (SFT) is er voor iedereen die in het taxivervoer werkt: werkgevers, chauffeurs, centralisten, planners en ander niet-rijdend personeel. SFT is een stichting die is opgericht door cao-partijen in de taxibranche: KNV Taxi, FNV Bondgenoten…


+ More

Sociaal Fonds Taxi (SFT) is er voor iedereen die in het taxivervoer werkt: werkgevers, chauffeurs, centralisten, planners en ander niet-rijdend personeel. SFT is een stichting die is opgericht door cao-partijen in de taxibranche: KNV Taxi, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen.

Sociaal Fonds Taxi is het centrale aanspreekpunt voor de taxibranche. We zijn expert op het gebied van arbo, veiligheid en cao en houden toezicht op naleving van cao-bepalingen. Ook helpen we mee bij de ontwikkeling van taxi-opleidingen en examens. En zijn we een belangrijke gesprekspartner voor werknemers- en werkgeversorganisaties, gebruikersgroepen, beleidsmakers en opdrachtgevers van taxi-vervoer.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.