SOY CÁMARA. El programa del CCCB

Adam Curtis, un dels realitzadors més dinàmics i controvertits de les últimes dues dècades, celebrat en Museus i analitzat en fòrums en xarxa, està revisant el relat del segle XX des de rutes, personatges i perspectives innovadores. Curtis, convidat a finals del 2017 pel Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía per revisar la seva obra i fer una xerrada magistral, ens va concedir una entrevista sense la possibilitat de gravar la seva imatge, el que fa d’aquest programa un repte especial, atès que el seu treball, composat a partir d’imatges d’arxiu, i el seu discurs són de per sí desbordants i absorbents.

Aquesta és la primera part del muntatge d’aquella entrevista en què Curtis ens parla de les seves pel·lícules, però també de l’actual sistema de tecnòcrates que creuen governar el món, de WikiLeaks o Snowden, del control per mitjà del terror, de Donald Trump i d’altres “símptomes” del complex món actual.

Guió i direcció: Andrés Hispano, Félix Pérez-Hita

Muntatge: Félix Pérez-Hita

Idioma: anglès, castellà (V.O.S.E.)

# vimeo.com/266446863 Uploaded 1,267 Plays 0 Comments

SOY CÁMARA. El programa del CCCB

CCCB PRO

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» és un programa audiovisual amb voluntat experimental, creativa i crítica, produït pel CCCB que, seguint la voluntat de poder ampliar la seva programació més enllà del centre, utilitza Internet com un canal més per poder…


+ More

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» és un programa audiovisual amb voluntat experimental, creativa i crítica, produït pel CCCB que, seguint la voluntat de poder ampliar la seva programació més enllà del centre, utilitza Internet com un canal més per poder oferir i compartir la seva programació.

SOY CÁMARA es projecta cada mes per la 2 de TVE.

En aquest canal trobareu tant els tràilers com els programes complets de SOY CÁMARA.

Més informació: cccb.org/ca/marc-soy_camara-34794

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» es un programa audiovisual con voluntad experimental, creativa y crítica, producido por el CCCB que, siguiendo la voluntad de poder ampliar su programación más allá del centro, utiliza Internet como un canal más para poder ofrecer y compartir su programación.

SOY CÁMARA se proyecta cada mes por la 2 de TVE.

En este canal vais a encontrar tanto los trailers como los programas completos de SOY CÁMARA.

Més informació: cccb.org/es/marc-soy_camara-34794

“SOY CÁMARA. El programa del CCCB” (I’m a camera. The CCCB’s programme) is an audiovisual production by the CCCB that uses experimental, creative and critical means to extend its activities beyond the walls of the Centre, using the Internet as another channel to present and share its programmes.

“SOY CÁMARA” is broadcast monthly by TVE’s La 2 channel.

On this channel you’ll find the trailers and full chapters of “SOY CÁMARA”.

Mores information: cccb.org/en/marc-soy_camara-34794

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.