SOY CÁMARA. El programa del CCCB

Cada setmana estrenem nous capítols de Soy Cámara online, càpsules audiovisuals sobre els temes més urgents de la societat contemporània. Cada capítol explora microformats i estils narratius diferents que ens fan pensar en com es produeixen les imatges en l’era d’Internet. Soy Cámara online també busca mostrar la creativitat i l’esperit crític de realitzadors audiovisuals enginyosos. T’hi apuntes?
cccb.org/ca/marc/fitxa/soy-camara-online/34794
youtube.com/c/SoyCámaraCCCB

# vimeo.com/167728443 Uploaded 57 Plays 0 Comments

SOY CÁMARA. El programa del CCCB

CCCB Plus

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» és un programa audiovisual amb voluntat experimental, creativa i crítica, produït pel CCCB que, seguint la voluntat de poder ampliar la seva programació més enllà del centre, utilitza Internet com un canal més per poder…


+ More

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» és un programa audiovisual amb voluntat experimental, creativa i crítica, produït pel CCCB que, seguint la voluntat de poder ampliar la seva programació més enllà del centre, utilitza Internet com un canal més per poder oferir i compartir la seva programació.

SOY CÁMARA es projecta cada mes per la 2 de TVE.

En aquest canal trobareu tant els tràilers com els programes complets de SOY CÁMARA.

Més informació: cccb.org/ca/marc-soy_camara-34794

«SOY CÁMARA. El programa del CCCB» es un programa audiovisual con voluntad experimental, creativa y crítica, producido por el CCCB que, siguiendo la voluntad de poder ampliar su programación más allá del centro, utiliza Internet como un canal más para poder ofrecer y compartir su programación.

SOY CÁMARA se proyecta cada mes por la 2 de TVE.

En este canal vais a encontrar tanto los trailers como los programas completos de SOY CÁMARA.

Més informació: cccb.org/es/marc-soy_camara-34794

“SOY CÁMARA. El programa del CCCB” (I’m a camera. The CCCB’s programme) is an audiovisual production by the CCCB that uses experimental, creative and critical means to extend its activities beyond the walls of the Centre, using the Internet as another channel to present and share its programmes.

“SOY CÁMARA” is broadcast monthly by TVE’s La 2 channel.

On this channel you’ll find the trailers and full chapters of “SOY CÁMARA”.

Mores information: cccb.org/en/marc-soy_camara-34794

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.