1. С този малък по размери портативен GPS приемник ще имате възможност да определяте географските координати, надморска височина, точно време, разстояние, скорост.
  http://spy.bg/gps-priemnik/580/

  # vimeo.com/75387088 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 2. Как да работим с малка мини камера с размер на пакетче дъвки, тук ще разберете как можете да боравите с тази малка камера която,може да записва аудио и видео.
  http://spy.bg/mini-kameri/571/

  # vimeo.com/75387256 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 3. Толкова практичен и елегантен ръчен часовник снабден с камера,с него можете да правите видео записи снимки без никои да подозира лесно и удобно подходящ за скрити снимки.
  http://spy.bg/skriti-kameri-v-chasovnici/570/

  # vimeo.com/75387425 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 4. С тази джаджа вие имате възможност да записвате видео клипове дори когато ви няма добре скрита в елегантен часовник на който никои не обръща внимание.

  http://spy.bg/skriti-kameri-v-chasovnici/476/

  # vimeo.com/75387576 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 5. С тази камера скрита в уникален химикалка имате лесно достъпна и практична камера с натискането на един бутон вече записвате или правите снимка,записите са със звук и можете да запишете всеки.

  http://spy.bg/skriti-kameri/97/

  # vimeo.com/75387634 Uploaded 10 Plays 0 Comments

Шпионски магазин - SPY.BG

spybg

В този шпионски магазин можете да разгледате много различни джаджи с който можете да разберете всичко, ако някой има тайни от вас ил иискате да разберете какво се случва в дома ви когато вас ви няма то вие се нуждаете от скрити камери за да разберете…


+ More

В този шпионски магазин можете да разгледате много различни джаджи с който можете да разберете всичко, ако някой има тайни от вас ил иискате да разберете какво се случва в дома ви когато вас ви няма то вие се нуждаете от скрити камери за да разберете повече за тях разгледайте онлайн шпионски магазин SPY.BG - http://spy.bg

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.