Gert-Jan Verberne (psycholoog) wordt geïnterviewd door Geraldine Raap over het thema stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Hij gaat in op de vraag wat stemmingsstoornissen zijn, hoe je deze stoornis kunt herkennen bij deze doelgroep en hoe je daar mee om kunt gaan.

Gert-Jan heeft meegewerkt aan de 'Kennismodule Stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking' van het Centrum voor Consultatie en Expertise.
cce.nl/hoofdmenu/expertise/stemmingsstoornissen?se=stemmingsstoornissen

# vimeo.com/138051292 Uploaded 71 Plays 0 Comments

Follow

Stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking

CCE PRO

Een serie interviews over Stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De geïnterviewden - Gert-Jan Verberne, Carmen van Bussel en Gerda de Kuiper - maakten allen deel uit van het expertforum dat betrokken was bij de kennismodule…


+ More

Een serie interviews over Stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De geïnterviewden - Gert-Jan Verberne, Carmen van Bussel en Gerda de Kuiper - maakten allen deel uit van het expertforum dat betrokken was bij de kennismodule ´Stemmingsstoornissen bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking´ van het Centrum voor Consultatie en Experitse (CCE).

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.