No videos have been added to this channel

Stoelfietsen duotrainers

MediPreventie Plus

Met een stoelfiets, minibike beweegt en traint u vanuit een comfortabele positie uw benen of armen. Het trainen met een stoelfiets, duotrainer is handig en efficiënt. Stoelfietsen, minibikes helpen bij het trainen van de spieren en het behouden, vergroten…


+ More

Met een stoelfiets, minibike beweegt en traint u vanuit een comfortabele positie uw benen of armen. Het trainen met een stoelfiets, duotrainer is handig en efficiënt. Stoelfietsen, minibikes helpen bij het trainen van de spieren en het behouden, vergroten van de beweeglijkheid van de benen en armen. Stoelfietsen, elektrische minibikes kunnen op verschillende weerstanden, trainingsintensiteit ingesteld worden en zijn uitermate geschikt voor fysiotherapie, oefentherapie en fitness.

Voor meer informatie over stoelfietsen, minibikes: medipreventiecentrum.nl/oefenmaterialen/stoelfietsen-stoelfiets-stoel-fietsen-fiets-minibike-mb1-mb2-elektrische-minibikes-duotrainers-fitness-duotrainer-benen-armen-spieren-bike-trainer-training-oefenen-sporten-fysiotherapie-oefentherapie-fitnessapparatuur.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.