1. # vimeo.com/708967614 Uploaded 48 Views 0 Comments
 2. Vitec Futursoft on vuonna 1998 perustettu auto- ja teknisen alan tietotekniikkaan erikoistunut ohjelmistovalmistaja. Toiminta keskittyy ERP-toiminnanohjausjärjestelmien kehittämiseen pk-yrityksille Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. PostNord Strålfors tarjoaa Vitec Futursoftin asiakkaille kustannustehokkaat ja helppokäyttöiset laskutuspalvelut.

  # vimeo.com/693994808 Uploaded 57 Views 0 Comments
 3. Ikano-konserniin kuuluvan pankin, Ikano Bank AB:n liiketoiminnan tavoitteena on luoda mahdollisimman monelle asiakkaalle helposti ymmärrettäviä ja edullisia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaan oman talouden tasapainoa. Tässä kumppanina on toiminut PostNord Strålfors, jonka avulla on otettu käyttöön useita erilaisia sähköisiä kanavia aina e-laskuista OmaPostiin.

  # vimeo.com/683705816 Uploaded 30 Views 0 Comments
 4. Sigtunan kunta on ottanut käyttöön digitaalisen postinhallinnan ensimmäisenä kuntana Ruotsissa.
  – Saapuvan postin digitalisointi helpottaa ja tehostaa postinhallintaa, ja samalla postista tulee jäljitettävää, sanoo Sigtunan kunnan IT- ja digitalisointipäällikkö Åsa Otterbjörk.

  # vimeo.com/673126889 Uploaded 2 Views 0 Comments
 5. Digitaalinen kehitys ottaa valtavia harppauksia, mutta edelleen lähetämme laskumme PDF-tiedostoina ilman skaalautuvuutta – edestakaisesta vuorovaikutuksesta puhumattakaan.

  Voisiko kaikki olla kuitenkin toisin?

  Sinikka on kokenut viestinnän ja viestinvälityksen erityisosaaja. Hän esittelee puheenvuorossaan miltä tulevaisuuden laskut näyttävät – ja ennen kaikkea – mitä ne mahdollistavat.

  # vimeo.com/642213268 Uploaded 22 Views 0 Comments

Strålfors Finland

PostNord Strålfors PRO

Videos related to Strålfors business in Finland.

Learn more about Strålfors OY:
postnordstralfors.fi

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.