svadba.uzhgorod

Furcsa dolog a hit. Templomba járunk, hallgatjuk Isten szavait, melyeket az Ő szolgája, a pap, közvetít felénk. Ilyenkor ezeket az embertarsainkat sokszor valamilyen, a szó jó értelmében, felsőbbrendűnek tekinthetjük, hiszen rajtuk keresztül jutnak el a Teremtő szavai hozzánk... De én legjobban azokat a momentumokat kedvelem, amikor ezek az Emberek olyan helyzetekbe kerülnek, mint mi is. Ezzel is azt bizonyítva, hogy Isten előtt mindannyian egyformák vagyunk.
Péter és Adrienn esküvőjén a vendégsereget egy ilyen helyzet késztette mosolyra, amikor József atya a "technika ördöge" végett kicsit elkésett az esketésről. Mindezekért elég vicces módon kért elnézést mindenkitől. Elmosolyodtam, és máris elképzeltem magamnak ezt az egyedi helyzetet az esküvői filmben)))
...teltek a hónapok és eljött a film készítésének ideje. Az anyag megtekintése után egy újabb kellemes meglepetés várt a következő csöndes dialógus formájában:

Na, megvolt a lényeg...
Ne engedd el ... a kezem...
Nem engedem el.

Adrienn, Péter ne engedjétek el egymás kezét soha!

# vimeo.com/153208427 Uploaded 277 Plays 0 Comments

Follow

svadba.uzhgorod

Janos Jenei Plus

Shout Box

  • Japon

    Your videos are best I ever seen ! ! !

    by Japon

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.