A Természetfilm.hu Filmműhely filmjei

Az „időgyűrű ura” utazásának kiinduló állomása a Kárpátok „felhőkarcolója”, a Magas Tátra kopár csúcsrégiója, ahol a tomboló szelek, a rohanó vizek és az egykor gleccserek faragta meredek sziklák világában a kapaszkodás a létezés alapvető formája. A jégkorszakban itt találtak életteret a hegyvidék pionírjai, a sziklákon megtapadó, valamint a repedésekben megkapaszkodó, a szélsőséges körülményekhez alkalmazkodó növények. A tengerszemek, kárfülkék és törmeléklejtők világában vadászik mormotára a szirtisas, és járkál – leginkább ugrál – táplálék után a sziklavilág akrobatája, a zerge.

Uploaded 9 Plays 0 Comments

A Természetfilm.hu Filmműhely filmjei

Filmjungle PRO

David Attenborough, Homoki Nagy István, Juhász Árpád, Kollányi Ágoston, Rockenbauer Pál filmjein cseperedtünk fel. Mi más lehetett volna belőlünk, mint természetfilmes? A Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely évtizedek óta működik és mára Magyarország…


+ More

David Attenborough, Homoki Nagy István, Juhász Árpád, Kollányi Ágoston, Rockenbauer Pál filmjein cseperedtünk fel. Mi más lehetett volna belőlünk, mint természetfilmes? A Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely évtizedek óta működik és mára Magyarország legnagyobb független tudományos ismeretterjesztő filmgyártó közösségévé nőtte ki magát. Büszkék vagyunk rá, hogy legújabb filmjeinket most a Vimeo-n is megoszthatjuk az érdeklődőkkel.
Tetszett a filmünk? Nyomj egy like-ot a Természetfilm.hu Facebook oldalára: facebook.com/filmjungle
További információk: termeszetfilm.hu

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.