Thai Barcelona | Royal Cuisine

La nit del 8 d’octubre va ser una gran nit. La il·lusió amb què celebràvem la majoria d’edat augmentava minut a minut en veure que tanta gent veníeu a compartir-la amb nosaltres. Ha suposat l’èxit d’un gran projecte que va més enllà de la restauració i que volem continuar per molts anys més amb la mateixes ganes i cada vegada més experiència.
Amb aquest entusiasme, hem editat un vídeo que us enviem.
Gràcies a tots vosaltres per haver format part d’una nit tan especial.

# vimeo.com/143715919 Uploaded

Thai Barcelona | Royal Cuisine

Thai Barcelona | Royal Cuisine

Tailandia, es uno de los más complejos países de Asia, y su cocina, sin lugar a dudas, la más sofisticada y famosa. La gastronomía forma parte de la filosofía de vida de los tailandeses, un rito tanto en su preparación como en su degustación, un arte…


+ More

Tailandia, es uno de los más complejos países de Asia, y su cocina, sin lugar a dudas, la más sofisticada y famosa. La gastronomía forma parte de la filosofía de vida de los tailandeses, un rito tanto en su preparación como en su degustación, un arte dónde se despiertan todos los sentidos.
Thai Gardens abrió sus puertas en 1998, trayendo a Barcelona, por primera vez, una carta que reunía la mejor selección de cocina real tailandesa.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.