# vimeo.com/58187335 Uploaded

Theaterregistraties

ConcertoMedia Plus

In Nederland worden veel theaterproducties van hoge kwaliteit uitgevoerd. Naast de (volle) zalen, zou er nog een veel groter publiek bereikt kunnen worden. De productie kan namelijk op een professionele wijze vastgelegd worden. U kunt een schitterende…


+ More

In Nederland worden veel theaterproducties van hoge kwaliteit uitgevoerd. Naast de (volle) zalen, zou er nog een veel groter publiek bereikt kunnen worden. De productie kan namelijk op een professionele wijze vastgelegd worden. U kunt een schitterende videoregistratie laten maken die geschikt is voor uitzending op televisie, DVD of het internet.

Vaak worden deze producties echter niet opgenomen. De grootste reden hiervan is dat het budgettair gezien niet mogelijk is.

MediaFris bewijst dat het budget niet meer de reden hoeft te zijn om de voorstelling niet op te laten nemen. Wij bieden professionele opnames aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.