1. Herma Schellinghout heeft een prachtige reeks beelden gemaakt die in de vorm van een conferentie de uitnodiging naar je doen om er aan deel te nemen..... Denkstof heeft een aantal gesprekken georganiseerd rondom het thema :wat gaat jou aan het hart". Hans Schnitzler leidde deze gesprekken in met een bijdrage. De gesprekken en de expositie vonden plaats in "Dat Bolwerck" in Zutphen.

  # vimeo.com/121583518 Uploaded 66 Views 0 Comments
 2. De Enose is een ademanalyse apparaat dat in een vroegtijdig stadium hoofdhalskanker snel, tegen lage kosten en op een voor de patiënt niet belastende wijze kan opsporen. Andre Elands doet verslag van de wijze waarop crowdfunding succesvol kan zijn.

  # vimeo.com/121713508 Uploaded 57 Views 0 Comments
 3. De Middelste Molen is een op waterkracht werkende papierfabriek in Loenen (gld.) waar sinds 1622 al op ambachtelijke wijze papier wordt geproduceerd. demiddelstemolen.nl

  # vimeo.com/122614797 Uploaded 36 Views 0 Comments
 4. Op 20 maart op het Nederland Kantelt: Lente Kantel Festival konden bezoekers oproepen doen, liedje zingen, mening geven .. Enfin alles was mogelijk.

  # vimeo.com/122874002 Uploaded 59 Views 0 Comments
 5. # vimeo.com/123252623 Uploaded 295 Views 0 Comments

TransitieTV.nl

www.verbindeninbeeld.nl Business

Dit kanaal laat voorbeelden zien van de Transitie in Nederland. Het is een Slow Video kanaal. Net als bij Slow Food moet je er even voor gaan zitten, maar dan geniet je er ook meer van.
Meestal staat Tanja Abbas voor de camera en Martin Stor erachter.…


+ More

Dit kanaal laat voorbeelden zien van de Transitie in Nederland. Het is een Slow Video kanaal. Net als bij Slow Food moet je er even voor gaan zitten, maar dan geniet je er ook meer van.
Meestal staat Tanja Abbas voor de camera en Martin Stor erachter. De opzet, regie en visie delen we.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.